Öldü tekrar dirildi: 20 yaşındaki kadın tanrı ile konuştuğunu iddia etti

Guatemala'da yaşayan 24 yaşındaki Mariandree Cárdenas, astım krizi sonrası komaya girdi. Uzun günler komada kalan genç kadın koma esnasında tanrı ile konuştuğunu ve cennete gittiğini iddia etti. Guatemala'da yaşayan 24 yaşındaki Mariandree Cárdenas, sosyal medyada paylaştığı videoyla gündem oldu. Genç kadın, iddiasına göre kısa süre önce koma esnasında cennete gitti ve tanrı ile iletişime geçti. 
Uzun süredir astım ile mücadele eden Cárdenas, evden çalışırken aniden nefes almada zorluk çekmeye başladı ve acilen hastaneye kaldırıldı. Durumu kötüleşince yoğun bakıma alınan genç kadın, kısa süre sonra komaya girdi. Günlerce komada kalan Cárdenas, yeniden uyandığında herkesi şaşırtan bir iddiada bulundu. Komadayken yaşadıklarını anlatan genç kadın, "Artık neredeyse hiçbir şey duyamamaya başladım ve vücudum tepki vermiyordu. Duyduğum son şey bir hemşirenin ya da doktorun 'bizi terk etti' dediği cümleydi. Göz açıp kapayıncaya kadar Dünya'da var olmayı bıraktım, bambaşka bir yere gelmiştim" dedi. Cárdenas, açıklamsına şöyle devam etti;  "Işık dolu ama güneşsiz, aysız, yıldızsız bir yerde, daha önce hiç görmediğim yiyeceklerle dolu uzun bir masada, artık insan bedenine sahip olmayan ancak ışıktan varlıklar olan insanlarla dolu bir yerde belirdim. Hiç kimse birbiriyle sesiyle değil, zihniyle konuşuyordu. Ben de böyle iletişim kuruyordum ama benim için normaldi çünkü benim sanki hep buraya aittim. Geçmiş hayatımı, ailemi ya da Dünya'yı hatırlamıyordum, benim için bunların hiçbiri hiç var olmamıştı." Gittiği yerde karşısında tanrının oturduğunu söyleyen kadın "Tanrı olduğunu biliyordum çünkü o en büyük ışıktı, tüm yeri aydınlatan oydu, yüzünü göremiyordum ama güldüğünü biliyordum. Çok mutluydu ve gülümsüyordu. 24 yaşındaki Mariandree Cárdenas, deneyimini şu sözlerle tamamladı: "Etrafımdaki renkleri farklı bir şekilde gördüm ve hiç bu kadar huzur ve neşeyle dolu hissetmedim. Tanrı ayağa kalktı, beni aldı ve diğer varlıklardan ayırdı. Bana geri dönmem gerektiğini söyledi, anlamadım ve  ona nereye ve neden diye sordum. Bana tekrar döneceğimi söyledi. Ama o an aşk için dünyaya dönemem gerektiğini anlattı" dedi. Komadan üç gün sonra uyanan Cárdenas, kendisi için cennette geçen zamanın üç saat olduğunu ancak Dünya'da geçen sürenin üç gün olduğunu söyledi.
Doktorlar, genç kadının yakın ölüm deneyiminin astımıyla ilişkili olduğunu düşünüyor. Cárdenas ise olayın bir deliryum olmadığını ve Tanrı'nın ona "ölümden sonrası" hakkında bir şeyler göstermek istediğini düşündüğünü söylüyor. Şu an iyileşen genç kadın, deneyiminin kendisine Tanrı tarafından yaşatıldığını ve bu büyük gizemi çözmesi için seçildiğini hissettiğini dile getiriyor.
Haber Kaynağı : NTV Dünya Haberleri Özetleri ve Haberin Tümünü Okumak İçin Tıklayınız

En Çok Okunan Haberler

Seçim Sonuçları YSK Haberleri AKP Haberleri MHP Haberleri CHP Haberleri İyi Parti Haberleri

HDP Haberleri Saadet Partisi Haberleri Deva Partisi Haberleri Gelecek Partisi Haberleri Demokrat Parti Haberleri