Asya'nın en zengin adamının oğlu evleniyor! Yılın düğününde bizi neler bekliyor?

Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani, 29 yaşındaki oğlu için dünyanın en pahalı düğününü hazırlıyor. Yılın düğünü olarak tanımlanan tören, 12-14 Temmuz tarihleri ​​arasında damat Anant'ın anne ve babası Mukesh ve Nita Ambani'nin 16 bin kişi kapasiteli 27 katlı konutunda gerçekleştirilecek. Peki yılın düğününde bizi neler bekliyor? Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani, bu ayın sonlarında uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Radhika Merchant ile "yılın düğünü" olarak tanımlanan görkemli bir törenle evlenmeye hazırlanıyor.
Düğün öncesi yapılan abartılı kutlamalar Hint medyasını şimdiden heyecanlandırırken sosyal medyada bundan sonra ne olacağı konuşuluyor. Mart ayında çift, Mark Zuckerberg ve Bill Gates gibi yaklaşık bin 200 üst düzey konuğun katıldığı üç günlük bir düğün öncesi partisi düzenlemişti.
5 bin 500 drone'un yer aldığı bir ışık gösterisi, Rihanna'nın performansıyla renklenen gece boyunca gökyüzünü aydınlattı. Ardından, Mayıs ayının sonlarında bir hafta sonu çift, arkadaşları ve aileleri için dört günlük bir Akdeniz gezisi düzenledi.
Gezide Avrupa'nın birçok noktasına seyahat edildi ve Katy Perry, Backstreet Boys ve opera yıldızı Andrea Bocelli gibi yıldızların sahneleri yer aldı. Yılın düğününün damadı, Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre tahmini serveti 118 milyar dolar olan Asya'nın en zengin adamı Mukesh Ambani'nin en küçük oğlu olan 29 yaşındaki Anant Ambani.
Radhika Merchant ise, ilaç devi Viren Merchant'ın kızı ve onun şirketi Encore Healthcare'de çalışıyor.
New York Üniversitesi mezunu olan Merchant, Vogue dergisine Ambani ile 2017'de bir araba yolculuğu sırasında ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştığını söyledi. Mumbai'deki düğün, 12-14 Temmuz tarihleri ​​arasında Anant'ın anne ve babası Mukesh ve Nita Ambani'nin 16 bin kişi kapasiteli 27 katlı konutunda gerçekleştirilecek.
Ayrıntılar sıkı bir şekilde saklandı, ancak düğün öncesi etkinliklere bakılırsa, yaklaşan düğünün görkemli olması bekleniyor. İşte bildiklerimiz... Hindu geleneğine uygun olarak çiftin düğün tarihlerinin doğum haritalarındaki uğurlu günlere göre seçildiği söyleniyor. Hindu düğünleri genellikle birkaç etkinliği içerir ve bir günden fazla sürer.
Hindistan'ın en büyük haber ajanslarından biri olan ANI tarafından yayınlanan sızdırılmış bir düğün davetiyesine göre, şenlikler 12 Temmuz'da başlayacak. Ertesi gün "ilahi kutsama" töreni olacak ve şenlikler 14 Temmuz'da nikah resepsiyonuyla sona erecek. Düğün davetiyesine göre, yaklaşan düğünde konukların cuma günü "geleneksel Hint" kıyafetleri giymeleri bekleniyor.
Bu kıyafetler arasında kadınlar için sari, erkekler için ise bol pantolon ve tunik olan kurta yer alabilir. Konuklardan ertesi gün "Hint resmi" kıyafetleri, Pazar günkü resepsiyon etkinliğinde ise "Hint şıklığı" giymeleri istendi.
Haber Kaynağı : NTV Dünya Haberleri Özetleri ve Haberin Tümünü Okumak İçin Tıklayınız

En Çok Okunan Haberler

Seçim Sonuçları YSK Haberleri AKP Haberleri MHP Haberleri CHP Haberleri İyi Parti Haberleri

HDP Haberleri Saadet Partisi Haberleri Deva Partisi Haberleri Gelecek Partisi Haberleri Demokrat Parti Haberleri