Yahya Sinvar'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı

İsrail'le girdiği çatışmada hayatını kaybeden Hamas lideri Yahya Sinvar'a ait yeni görüntüler yayınladı. Görüntülerde Sinvar ve ailesinin Gazze tünellerindeki anları yer aldı. İsrail, söz konusu görüntülerin 7 Ekim saldırısından bir gün öncesine ait olduğunu iddia etti. İsrail'le girdiği çatışmada hayatını kaybeden Hamas lideri Yahya Sinvar'a ait yeni görüntüler yayınladı.
Hamas lideri Sinvar'ın son anları ortaya çıktı: Savaşarak öldü Görüntülerin İsrail'in Gazze Şeridi’nde 7 Ekim 2023 tarihinde başlattığı saldırılardan bir gün öncesine ait olduğu iddia edildi. Sinvar'ın aile üyeleriyle tünelde yürüdüğü ve eşya taşıdığı görüldü.
Hamas liderinin tünelde birkaç tur attığı anlar yer aldı. Tünelde bir kadın ve iki çocuğun da Sinvar ile birlikte eşya taşıdığı gözlendi. İsrail ordusu, görüntülerin birkaç ay önce bulunduğunu açıkladı. Ayrıca Sinvar ve ailesinin yaşadığı alana dair de görüntüler olduğu ileri sürüldü. Hamas lideri Sinvar, Refah'ta İsrail ordusunun saldırısı sonucu öldürüldü. İsrail, 7 Ekim saldırılarının planlayıcısı olan ve savaş boyunca Gazze'de gizlenen Hamas liderini bir yıldan fazla süredir arıyordu. Görüntülerde Sinvar'ın ağır yaralı olduğu ve son ana kadar çatışmaya devam ettiği görülüyordu.Sinvar'ın son anlarına ait görüntüler de ortaya çıkmıştı.
Haber Kaynağı : NTV Dünya Haberleri Özetleri ve Haberin Tümünü Okumak İçin Tıklayınız

En Çok Okunan Haberler

Seçim Sonuçları YSK Haberleri AKP Haberleri MHP Haberleri CHP Haberleri İyi Parti Haberleri

HDP Haberleri Saadet Partisi Haberleri Deva Partisi Haberleri Gelecek Partisi Haberleri Demokrat Parti Haberleri