Meta yapay zeka sohbet robotuna ünlü sesler ekliyor: Hollywood yıldızları sizinle konuşacak!

Teknoloji devi Meta, kullanıcılarının ünlülerle sohbet etme hayalini gerçeğe dönüştürecek heyecan verici bir güncelleme duyurdu. Şirket, yapay zekalı sohbet robotuna seslerini verecek beş Hollywood yıldızını tanıttı. İşte Meta'nın duyurduğu beş ünlü isim Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, yapay zeka sohbet robotu ile ilgili önemli bir güncelleme ile geliyor. 
Ünlü isimlerin seslerini sohbet robotuna ekleyeceğini açıklayan teknoloji devi, sohbet edebileceğiniz beş Hollywood ünlüsünü tanıttı. Kullanıcılar, Awkwafina, Dame Judi Dench, John Cena, Keegan-Michael Key ve Kristen Bell gibi tanınmış isimlerin sesleri arasından seçim yapabilecekler. Şirket bu yeni özellik ile kullanıcı deneyimini daha eğlenceli ve etkileşimli hale getirmeyi hedefliyor. Yeni güncelleme, Meta'nın yapay zeka deneyimlerini geliştirmek amacıyla düzenlediği Connect etkinliğinde tanıtıldı.
Şirket "Geçtiğimiz yıl boyunca, işlerinizi halletmenize, öğrenmenize, yaratmanıza ve sizin için önemli olan şeylerle bağlantı kurmanıza yardımcı olacak yapay zeka deneyimleri sunduk" ifadelerini kullandı. Şirket, güvenlik ve sorumluluğu ön planda tutarak teknolojilerini geliştirmeye devam ettiklerini vurguladı. Kullanıcılar, Messenger, Instagram, WhatsApp ve Facebook platformları üzerinden Meta AI ile sesli olarak etkileşimde bulunabilecek. 
Şu anda her ay 400 milyondan fazla kişinin Meta AI kullandığı belirtilirken, her hafta 185 milyon kişi Meta ürünleriyle etkileşimde bulunuyor. Meta, bu yeniliklerle birlikte yapay zeka asistanlarının dünya genelinde en çok kullanılan platform olma hedefini gütmekte. Meta'nın yapay zeka sohbet robotu, sunduğu ses seçenekleri ve çok yönlü özelliklerle, kullanıcılarının günlük yaşamlarına daha fazla eğlence ve kolaylık katmayı amaçlıyor.
Ünlü ses seçenekleri arasında, Hollywood'un sevilen isimleri yer alıyor. Kullanıcılar bu sesleri seçerek, sohbet deneyimlerini kişiselleştirebilecekler. Meta'nın açıkladığı ünlü isimler ..
Haber Kaynağı : NTV Dünya Haberleri Özetleri ve Haberin Tümünü Okumak İçin Tıklayınız

En Çok Okunan Haberler

Seçim Sonuçları YSK Haberleri AKP Haberleri MHP Haberleri CHP Haberleri İyi Parti Haberleri

HDP Haberleri Saadet Partisi Haberleri Deva Partisi Haberleri Gelecek Partisi Haberleri Demokrat Parti Haberleri